Over ons

Sanitair shop van der AA is een vakkundige totaalinstallateur uit Wijchen. Met een team van ervaring en gepassioneerde vakmannen staan wij dagelijks klaar voor onze klanten. Onze diensten variëren van verwarming tot beveiliging tot dakwerkzaamheden. 24 uur per dag kun je rekenen op onze service. Wil je meer weten over onze diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom.

Comfort Installateur

Als Comfort Installateur hebben wij de juiste papieren om je van gedegen advies te voorzien. Door ons lidmaatschap bij Techniek Nederland en de juiste opleiding kunnen wij je vakkundig op weg helpen naar een hoger comfortniveau in je woning, nú en voorbereid op de toekomst!

Meer comfort in huis

Prettig wonen in een vertrouwde omgeving. Waarschijnlijk is comfort in de loop der jaren steeds belangrijker voor je geworden. En uw huis ís van alle gemakken voorzien. Of toch niet?

Kan ook jouw woning nog een flink stuk comfortabeler worden gemaakt? Valt er ook bij jou veel te winnen op het gebied van bijvoorbeeld veiligheid? Voor nu en met het oog op de toekomst? Wij denken eerlijk gezegd van wel. Wij als Comfortinstallateur helpen je hier desgewenst bij en zetten graag alle mogelijkheden voor je op een rij.

Showroom

Bezoek onze showroom in Wijchen voor advies over sanitair, installatie en meer. Naast de installatiewerkzaamheden beschikken wij ook over een groot magazijn waar vele materialen op voorraad liggen. Deze artikelen z­ijn niet alleen voor onze eigen specialisten toegankelijk maar voor een ieder los te koop. Van elektrabuis tot expansievat en alle CV ketel onderdelen. Bij ons heb je altijd de zekerheid van topkwaliteit producten tegen een scherpe prijs.

Balieverkoop

Je treft b­ij ons uitsluitend A-merken die de vakman ook gebruikt. Je koopt je producten per stuk of per meter. Wat overblijft kun je bovendien gewoon terug brengen. Heb je advies nodig voordat je aan de slag gaat? Jouw installatie specialist geeft je gratis handige tips! Dat zijn nog eens de voordelen van een vakhandel.

24 – uur storingsdienst

Sanitair shop van der AA biedt voor particulieren en zakelijke relaties een storingsdienst voor onze vakgebieden. Op de Serviceafdeling worden de storingen gemeld en krijgen de klanten telefonisch support. Na werktijd is er een dienstdoende monteur beschikbaar voor het verhelpen van spoedeisende problemen. Deze dienst is alleen beschikbaar indien je een serviceabonnement hebt. Van deze storingsdienst kan gebruik worden gemaakt via het vaste telefoonnummer 024-6419916.